EUROSHOP KLEDINGMARKT BIJ PAX KINDERHULP

De stichting Pax kinderhulp in Goor houdt de hele maand September een tweedehands kledingmarkt. Onder de noemer “Euroshoppen bij Pax Kinderhulp” worden aan de Mossendam 8 onder meer kinder-, dames- en herenkleding, schoenen en pakken aangeboden.
Pax kinderhulp zet zich al sinds 1961 in voor kinderen die door armoede, geweld of een ramp in slechte omstandigheden moeten leven. De organisatie biedt vakantiemogelijkheden bij gastgezinnen, kleding en speelgoed aan. Om die activiteiten te kunnen blijven financieren worden o.m. de Euroshopper-dagen georganiseerd. Iedereen is welkom om te komen shoppen. De kledingmarkt aan de Mossendamseweg is geopend op maandag en woensdag van 9.00 tot 12.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 14.00 uur. Alle kinderkleding: €0.50, alle kinderjassen: €1.00, alle dameskleding: €2.00, alle herenkleding: €2.00, alle schoenen: €2.00, alle pakken: €3.00 en alle jassen: €3.00.
Er mogen maximaal 6 mensen tegelijk naar binnen, bij drukte wordt u verzocht buiten te wachten. Kom je samen shoppen, dan graag maximaal met 2 personen naar binnen. Desinfecteer uw handen met de handgel bij binnenkomst en maak gebruik van een winkelmandje. Let op de 1,5 meter afstand, deze is goed te houden in de ruim opgezette Euroshop.