TWEEDE PINKSTERDAG IRIE VIBES REGGAEFESTIVAL OP HET STERPLEIN

Op het Goorse Sterplein vindt op tweede Pinksterdag het Irie Vibes Reggaefestival weer plaats. Op het podium van het gratis toegankelijke festival staan deze keer E-Mann & Dreadless, Eazzup, Heights Meditation en DJ Irie “Mario” Vibes.
E-Mann is een zanger, dj, danser en allround entertainer van Sint Maarten. Hij is al vele jaren actief in de Reggae scene en speelde op de Cariben, in de VS en Europa. In Goor treedt hij samen op met de band Dreadless, een 9-koppige Reggae-formatie compleet met blazerssectie en percussie.
Eazzup werd in 2016 opgericht en bestaat uit 7 muzikale, ervaren Reggae muzikanten uit regio Eindhoven en Tilburg. De band speelt heel veel eigen werk en ook Reggae classics.
Vaste naam tijdens het Goorse Reggaefestival is Heights Meditation. Een groep muzikanten, die een enorme passie hebben om muziek te maken, daarvan enorm genieten en het publiek hiervan deelgenoot willen maken. Vier jaar geleden won de band de Benelux XL Reggae Contest.
Het geheel wordt gepresenteerd door Mario Oesterholt alias Dj Irie Vibes. Mario is al heel wat jaar actief in de Reggaescene. Hij organiseerde meerdere festivals en presenteert zijn eigen Reggaeprogramma op RTV Slingeland. Hij verzorgt ook de muziek in de pauzes. Mario is de broer van Karin Weerkamp, die samen met haar man Eric en twee dochters Café de Ster runt.
Naast muziek zijn er onder meer ook stands met Reggae merchandise en Reggaefood. Het Irie Vibes Reggae festival begint om 14.00 uur.