NIEUWE REEKS WORKSHOPS BIJ WIJKVOORZIENING ‘T DOESGOOR

Nu de zomer zo goed als voorbij is presenteert Wijkvoorziening ‘t Doesgoor het nieuwe programma met Workshops. Workshop Schilderen: “Schilderen in de stijl van Rembrandt”. Lekker ontspannen en creatief bezig zijn. In 3 avonden gaan we met acrylverf een schilderij maken in de stijl van Rembrandt. De workshop wordt gehouden op woensdag 30 oktober, 6 november en 13 november van 19.30 tot 21.30 uur. Alle benodigdheden zijn aanwezig en tussendoor is er een pauze met koffie en thee. De kosten zijn inclusief € 20,00. Aanmelden via petra@wijkvoorzieningdoesgoor.nl.
Bloemschikken: op maandag 14 oktober om 14.00 uur en om 19.30 uur gaan we een najaarsbloemstuk maken onder leiding van Annemarie ter Hofte. Aanmelden via petra@wijkvoorzieningdoesgoor.nl.
Kerst bloemschikken: op maandag 9 december om 14.00 uur en 19.30 zijn workshops kerstbloemstuk maken onder leiding van Annemarie ter Hofte. Aanmelden via petra@wijkvoorzieningdoesgoor.nl.
Tai Chi: in het najaar beginnen we weer met een cursus Tai Chi. De cursus zal op vrijdagochtend 4 oktober beginnen. Voor die tijd wordt er een gratis proefles met demonstratie gegeven op 20 september van 9.30-10.30 uur.