JUBILEREND APOLLO TRAKTEERT DONATEURS

Als blijk van waardering voor het trouw donateurschap, trakteert Apollo haar donateurs op een gratis consumptie tijdens het feest “Apollo pakt uit”. Elke donateur heeft op vertoon van de persoonlijke donateurskaart recht op een munt voor een gratis drankje. De munten zijn af te halen tijdens de speciale donateursvoorverkoop, die wordt gehouden op de maandagen 2 en 9 december van 18.30 tot 19.30 uur in de Reggehof. (Maximaal 2 munten per donateurskaart). Donateurs die al in het bezit zijn van een toegangskaart, kunnen daar alsnog een gratis muntje komen halen op vertoon van het toegangsbewijs.
“Apollo pakt uit” vindt plaats op 14 december in sporthal de Mossendam. De show belooft een spectaculaire afsluiting te worden van een fantastisch jubileumjaar. De hal wordt omgetoverd tot een multimedia-theater waar de muziekvereniging zich van haar meest veelzijdige kant laat zien. Diverse gastoptredens zorgen voor een afwisselend muzikaal programma, dat wordt afgesloten met een afterparty met deejay.
Entreebewijzen kosten in de voorverkoop € 7,50 voor tribuneplaatsen en € 12,50 voor zaalplaatsen. Kijk voor meer informatie op de website van Apollo.

IMG_1348