“DOE MAAR” TRIBUTE AVOND BIJ DE STER

Was jij begin jaren ’80 ook groot fan van de band Doe Maar? Dan moet je op zaterdag 5 oktober zeker naar zaal de Ster komen, waar de Doe Maar-coverband “Skunk” gaat optreden.
Doe Maar is de populairste groep die de Nederpop ooit gekend heeft. De band ontketende begin jaren ’80 een ware rage in Nederland die vergelijkbaar was met die van The Beatles in hun hoogtijdagen. Tussen 1979 en 1984 stond de platen van band bijna onafgebroken in singles- en albumlijsten. Nederland kleurde groen-roze op de klanken van hits zoals Sinds een dag of 2, Belle Helene, Doris Day, Smoorverliefd, Is dit alles, Pa en De Bom. De fans van toen zijn veelal de moeders en vaders van nu. Een goed moment om samen weer herinneringen op te halen.
De tributeband Skunk speelt alle grote hits die Doe Maar ooit gehad heeft. De leden van Skunk hebben hun sporen ruimschoots verdiend in diverse bands en met allerlei repertoire. Inmiddels bestaat Skunk ruim zeven jaar en heeft de band op vele podia gestaan, van kleine kroegen tot festivals met duizenden mensen.
De Doe Maar tribute-avond bij de Ster begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk.
Maar er is op zaterdag 14 september natuurlijk eerst nog “Vrienden op het Sterplein”. Het gratis toegankelijke muziekfeest, met op het podium Skandal, Jazzalike en Killer and the Cool Cats. Meer info over Vrienden op het Sterplein vind je hier.