DE HOFSTREEK OMROEP IS OP ZOEK NAAR RADIOTALENT

De lokale omroep Hofstreek FM gaat dit jaar flink vernieuwen, en is daarom op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Binnen de omroep zijn diverse taken; van presentator tot audiotechnicus en van verslaggever tot redacteur. Als het jou leuk lijkt om radio te gaan maken is er altijd een leuke functie te vinden. Speciale kennis is niet nodig, de ervaren vrijwilligers wijzen je de weg in de studio, op locatie en achter de computer. Er is plek bij bestaande programma’s maar ook bij nieuwe formats die binnenkort de ether in gaan.
Ben je of ken je iemand, die affiniteit heeft met radiowerk en ben je bereid om enkele uren per week in te zetten om samen met de andere vrijwilligers een uitzending te realiseren? Meld je dan aan via info@hofstreek.nl of kom een keer vrijblijvend in de studio kijken tijdens een uitzending. Als je mee wil doen, dan verzorgt de omroep een korte opleiding om je op gang te helpen. Leuk vrijwilligerswerk dus voor enthousiaste mensen die graag een paar uur in de week actief meewerken aan een belangrijk communicatiekanaal voor Hof van Twente.
Per direct is er plek als technicus voor de Hofhouding Markelo. Hofhouding Markelo is een wekelijks live radioprogramma dat iedere zaterdag te horen is tussen 10.00 en 12.00 uur. Er is aandacht voor het lokale nieuws. Voor mensen uit het dorp met de zeven heuvels die willen vertellen over hun onderneming, vereniging of andere leuke wetenswaardigheden. Daarnaast is er informatie over bijvoorbeeld cultuur, zijn er leuke items zoals de Rietveldstoel en het spel Raad de Markelose straat. En natuurlijk gezellige muziek, van de 50’s tot nu.