2500 EURO VOOR HET BESTE STADSHART IDEE

Heb jij een geweldig idee voor het Goorse stadshart? Een kunst-, muziek-, culinair-, of groenproject. Eenmalig of juist blijvend. Alle ideeën zijn welkom.
Goor Collectief mag namens de provincie Overijssel een stadscheque van € 2500,- weggeven. Het bedrag moet worden besteed aan het idee. Een jury zal zich buigen over de aangemelde projecten. Daarbij kan de jury kiezen voor het financieren van één of meerdere ideeën.
Heb jij een goed idee? Stuur het dan voor 28 februari naar events@goorcollectief.nl t.a.v. Marriët de Beer. Vermeld in je bericht de naam van je idee, de locatie in het Goorse centrum waar het plaats moet vinden. Een omschrijving van je idee. Op welke termijn je jouw idee wilt realiseren? Een inschatting en van de kosten van het project en een duidelijke uitleg waarvoor de kosten begroot zijn. En natuurlijk je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer.
Na deze eerste ideeënronde is er ook nog ruimte voor een tweede en derde ronde waarbij elke keer weer € 2.500,- beschikbaar is.

FONTEINPLEIN