LEKKER LEREN HARDLOPEN BIJ DE KARIBOES

Wil je op een prettige manier kennismaken met hardlopen, dan ben je van harte welkom bij loopgroep van de Kariboes. Op woensdag 22 mei gaat de clinic “Van 0 naar 5 kilometer” van start. Gedurende 19 weken wordt gezamenlijk toegewerkt naar een afsluitende 5 kilometerloop op zondag 6 oktober tijdens de Halve van Oldenzaal.
De clinics zijn bedoeld voor mannen en vrouwen die niet of nauwelijks ervaring hebben met hardlopen. Op geleidelijke wijze wordt gewerkt aan de verbetering van de conditie, houding en loopscholing. Dit gebeurt met een combinatie van onderdelen als warming-up, loop-oefeningen, wandelen en hardlopen. De ervaren Kariboes trainers ondersteunen je met de beste looptechnieken en opbouwschema’s. Op deze manier verleg jij je eigen grenzen zonder blessures en overbelasting. Er worden teams samengesteld van lopers met hetzelfde niveau en doelstelling, zodat je in je eigen tempo kunt hardlopen. De clinics vinden plaats op en rond de flanken van de Herikerberg op woensdag van 19.00 tot 20.00 uur. Na 10 weken is het mogelijk een tweede training te volgen in de reguliere loopgroepen van de Kariboes op zaterdagochtend, zondagochtend of maandagavond.
De kosten voor de clinic bedragen € 50,00 euro. Dit is inclusief koffie na de clinic en deelname aan de Halve van Oldenzaal.
Als je interesse hebt of aanvullende informatie wilt kun je een e-mail sturen naar ilsenol@caiway.nl. Het inschrijfformulier is te downloaden via deze link naar de website van de Kariboes.

0naar5clinic