VEEL NIEUWE KERMISATTRACTIES EN (TOCH GEEN) WITBIER IN DE TENT

Deze week wordt het officiele Schoolfeestboekje huis-aan-huis verspreid. Tijdens de perspresentatie werd de inhoud van het kleinnood uitgebreid toegelicht door de vice-voorzitter van de PR commissie Henk Dollekamp. Hij wist onder meer te melden dat er op de kermis dit jaar enkele bijzondere attracties staan. Daaronder de Soundmachine (afbeelding), De booster Hellraiders, een gigantische zweefmolen die kan stijgen tot 40 meter hoogte en ook voor de allerkleinsten is weer een speciale attractie. De lijst van attracties is nog niet definitief.
De kindervoorstellingen in de tent worden dit jaar verzorgd door Jovel Entertainment. Jovel is een allround entertainer die kan goochelen, jongleren, steltlopen, eenwielfietsen, ballopen, enzovoorts. Jovel alias Jori Veldhuizen is al sinds zijn jeugd bezig met theater en circus. Onder de naam Jovel Entertainment verzorgt hij al meer dan 15 jaar kindervoorstellingen en circusacts bij pretparken, evenementen, theaters en op scholen.
In het Schoolfeestboekje staat naast een overzicht van alle muzikale acts en optochtdeelnemers ook een interview met oud-Goorse Joke Sanders-Mengerink. Zij verteld uitgebreid over hoe zij het Schoolfeest beleefde als kind, moeder en nu als oma.
In de tent zou dit jaar voor eerst witbier te koop zijn, maar de organisatie laat inmiddels weten dat dat dit jaar nog niet het geval is. Wel is er rosébier en radlerbier verkrijgbaar.

sound-machine-1

Foto: kermisinfo.eu