KUNSTMARKT “MONTMARTRE” OP 6 SEPTEMBER

In de tuin van het oude gemeentehuis aan de Diepenheimseweg wordt op zondag 6 september van 12.00 tot 17.00 uur de kunstmarkt Montmartre gehouden.  In de tuin zijn een twintigtal diverse professionele kunstenaars actief aan het werk te midden van hun nieuwste kunstwerken die zij exposeren. De diversiteit aan kunstvormen is groot, van beeldend kunstenaar Willy Alferink, abstract schilder Patrick van de Burg, realistisch schilder Jos Engbersen, beeldhouwer Erwin Middelhuis tot keramiste Jacqueline Cuppers, glaskunstenares Herma Peterman en houtbeeldhouwer Dolf Bierhuizen. Op de Facebookpagina van Stichting Kunstzinnig Goor worden alle kunstenaars voorgesteld.
Ook is er sfeervolle livemuziek, verzorgd door muzikante Jonneke Siebrand. Zij bespeelt op haar eigen sprankelende en creatieve wijze het publiek en voegt een toepasselijke vrolijke noot toe aan deze middag.
Voor de bezoekers aan de kunstmarkt zijn er Coronamaatregelen van kracht. Zo is er een speciale routing aangebracht, staan de kramen verder verspreid en zijn er toezichthouders aanwezig.

foto Goors Montmartre vorig jaar