175 MEDEWERKERS VOOR 25 KEER “DE BEENTJES”

De eerste 11 voorstellingen bij Filmhuis Alleman in De Reggehof zijn inmiddels achter de rug. In 4 dagen tijd zagen al meer dan 800 mensen uit de Hof en omstreken, hoe Herman Finkers en Johanna ter Steege als echtpaar hun huwelijkse beslommeringen beslechtten in de Beentjes van Sint-Hildegard. Nog 5 dagen met 14 voorstellingen te gaan. In verband met de RIVM maatregelen, wordt er voor en achter de schermen corona verantwoord gewerkt om deze 25 voorstellingen soepel te laten verlopen.
Slechts 7 medewerkers zijn er nodig per voorstelling. In totaal zijn dat er toch nog 175 en met slechts 44 (!) mensen verdeeld over meerdere diensten, wordt deze uitdagende klus geklaard. Een hele prestatie. Applaus voor alle 22 vrijwilligers en dito aantal personeelsleden die dit mogelijk maken. Eveneens applaus voor de mensen die achter de schermen hun beste beentje hebben voorgezet.
Beste bezoeker, er zijn nog enkele tickets te koop. Wie mee wil praten over deze film, gaat naar reggehof.nl/film en checkt voor welke data nog geboekt kan worden. Het loopt storm, wees er snel bij en zorg dat u eigenaar wordt van één van de laatste tickets. Deze zijn alleen online te bestellen.

32aDe-beentjes-van-Sint-Hildegard