SALON PETRA VAN DEN BURG WEDEROM SUCCESVOL ALS OPLEIDINGSBEDRIJF

Voor de tweede keer heeft een junior haarstylist van Salon Petra van den Burg de 1ste prijs gewonnen tijdens de jaarlijkse Hairarward. Ditmaal was het Diete Swarte die met prijs aan de haal ging.
De Hairaward is een jaarlijks wedstrijd die wordt georganiseerd door het ROC van Twente. Aan de wedstrijd doen zo’n 300 kandidaten mee van kappersscholen uit heel Overijssel. Niet alleen moet het haar goed zitten, de professionele jury kijkt ook naar de kleding en visagie van het model. Diede won de prijs samen met haar model Indy Janssen, die ze ontving uit handen van jurylid Kim Kötter.
Salon Petra van den Burg is al jaren een erkend leerbedrijf. “Junioren krijgen in de salon vrijwel iedere week training en extra begeleiding tijdens en buiten werktijden. De lat ligt hoog, men moet echt het beste uit zichzelf willen halen en geen 9 tot 5 mentaliteit hebben. Voor de Hairarward hebben we zelfs op zondag in de salon geoefend, net zo lang totdat alles goed gaat én binnen de daarvoor gegeven tijd. Naast de hieruit voortvloeiende successen voor de junioren geeft het een enorme voldoening voor mij wanneer ik talent verder mag helpen in ons vak en dat dit vervolgens zijn vruchten afwerpt. En als we dan ook nog eens veel lol hebben onderweg is onze missie geslaagd. Ik ben er trots op dat junioren uit onze stal het altijd buitengewoon goed doen gedurende hun opleiding en tijdens wedstrijden. Zoals ook bij de landelijke prestigieuze Coiffure awards waar onze junioren niet onopgemerkt bleven en mooie nominatie behaalden”, aldus een trotse Petra van den Burg.

CYMERA_20190204_214150