PUUR! STANDBOUW EN HOUTHANDEL RTT RICHTEN GEZAMENLIJKE ETALAGE IN

Het Goorse bedrijf PUUR! standbouw heeft sinds het begin van de Corona-crisis de omzet fors zien terug lopen en is daarom zoek gegaan naar andere activiteiten. Samen met Houthandel RTT is enkele maanden geleden “PUUR! Buitenleven” opgericht. Een bedrijf dat zich bezig houdt met het maken van overkappingen en veranda’s.
Sinds begin deze week heeft het nieuwe bedrijf een etalage ingericht in het leegstaande pand aan de Grotestraat 133, naast Primera de Bandijk. Het initiatief daarvoor is afkomstig van de stichting BIZ centrum Goor, het nieuwe collectief van de Goorse Centrumondernemers. De stichting is o.m. bezig om een oplossing te vinden voor de leegstaande panden in het centrum van het Twentse Haagje. Het idee ontstond om bedrijven van buiten het centrum en pandeigenaren met elkaar in contact te brengen en te kijken of er samengewerkt kan worden. Dit heeft er in geresulteerd dat sinds deze week de overkappingen van  PUUR! Buitenleven en Houthandel RTT te bewonderen zijn in het pand Grotestraat 133 naast de Primera Bandijk. Hierbij is de etalage van het pand zo stijlvol ingericht dat het in niets meer lijkt op een leegstaande winkel.
Een tweede etalage word binnenkort ingericht door fietsenspecialzaak Profile Reiners.
De stichting BIZ centrum Goor probeert op deze manier meer ondernemers en pandeigenaren met elkaar te verbinden zodat de panden mooi aangekleed worden. Door het gesloten beurs principe zonder contract wordt er gehoopt dat het centrum aantrekkelijker gemaakt wordt zodat de leegstaande panden uiteindelijk gevuld worden met echte winkels.
Bent u als pandeigenaar of ondernemer geïnteresseerd in een soortgelijke samenwerking stuur dan even een mail naar info@stichtingbizcentrumgoor.nl.