NIEUW GOORS ARTIESTENBURO LANCEERT EIGEN PLATENLABEL

Aan de Smederij wordt komende zaterdag “Get Your Gig” Entertainment geopend. Het entertainment- en artiestenburo van Antonio Klarenbeek.
GYG werkt vanuit 3 pijlers: het opleiden en begeleiden van artiesten, het organiseren van evenementen en het aanbieden van een smartphoneapplicatie, waarmee o.m. tickets voor evenementen kunnen worden geboekt.
GYG werkt ook aan een eigen platenlabel. Getalenteerde artiesten krijgen via dat label de mogelijkheid om hun eigen werk op te nemen en te verspreiden via de bekende streamingdiensten.
Antonio Klarenbeek is van mening dat te vaak de focus wordt gelegd op het boeken van grote artiesten. Beginnende talenten dreigen daardoor ondergesneeuwd te raken. Klarenbeek is van mening dat deze artiesten ook een kans moeten krijgen. De entertainmentindustrie moet volgens hem weer gemoedelijk en gezellig worden, waarin talenten de mogelijkheid en begeleiding krijgen om zichzelf te ontwikkelen. “Wij zullen met vier mensen gaan starten hier aan de Smederij waarbij we uitdrukkelijk de samenwerking zullen gaan zoeken met horeca- en theatergelegenheden in de regio. Uiteindelijk willen we met onze concepten een toegevoegde waarde zijn voor de (beginnende) artiest en een aanvulling voor de organisators van evenementen in Twente”, aldus Klarenbeek.
Meer informatie is binnenkort te vinden op de eigen website, Facebook en Instagram.

image002

Het GYG-team van v.l.r.n: Lisanne Kranenberg, Marlin Klarenbeek, Antonio Klarenbeek en Ferry Limaheluw.