LOIS NIJHOF OPENT HAAR EIGEN BURGER DRIVE-THRU

De Goorse Lois Nijhof opent op 5 juni a.s. haar eigen Burger-drive-thru aan de Wheeweg 33. Ze doet dat als onderdeel van haar studie Event-management aan de hogeschool Utrecht. Daar kreeg ze de opdracht een evenement te organiseren voor het goede doel. Omdat ze onlangs zelf meewerkte aan een evenement waarbij de deelnemers hun voertuig niet mochten verlaten, leek het haar een goed idee iets soortgelijks in Goor te organiseren. Op die manier kan aan alle Corona-regels van het RIVM worden voldaan.
Het Drive-thru-restaurant is eenmalig geopend op 5 juni van 17.00 tot 20.00 uur. Op het menu staan vlees- en vegetarische burgers. Als toppings kunnen sla, tomaat, augurk, ui, cheddarkaas en saus naar keus worden toegevoegd. Bestellingen kunnen worden doorgegeven via 06 2166 9733. Vermeld in het bericht je naam, welke en hoeveel burgers je wilt bestellen en op welk tijdstip je het ongeveer wilt ophalen. Je ontvangt dan bericht terug wanneer de bestelling kan worden afgehaald. Let op! Er kan alleen betaald worden met de PIN-pas. Bestellen kan tot 5 juni 15.00 uur.
De opbrengst van de Burger-drive-thru gaat naar het Nationaal Ouderen Fonds. Lois hoopt circa 100 burgers te kunnen verkopen.
Na de 2-jarige studie Event-management wil Lois Nijhof de studie HBO Communicatie gaan volgen.

burger drive thru