GYG ENTERTAINMENT INTRODUCEERT “GOORS GOUD” BIER

GYG Entertainment heeft in samenwerking met de Elsener Brouwerij Pochpoater het unieke blonde biertje “Goors Goud” geproduceerd. Eigenaar Antonio Klarenbeek: “Wij als nieuw beginnend artiesten- en entertainment bureau heeft door de Corona een rake klap gekregen. Door het virus moesten wij op een andere manier naar entertainment gaan kijken. In combinatie met het Schoolfeest, wat jammer genoeg niet doorgaat, hebben wij bedacht om een geheel uniek biertje te brouwen voor Goor. Het biertje is one-of-a-kind door het unieke recept en fantastische design van het etiket met natuurlijk een stukje Goors Victorie erop”.
Naast het blond biertje is GYG Entertainment ook de samenwerking aangegaan met d’Olde Smidse. Waar menig Gorenaar daar op de vrijdagmiddag met het borreluurtje zou zitten lukt dat dus dit jaar niet. Samen met d’Olde Smidse zijn wij gaan brainstormen en tot het “Online Borreluurtje” gekomen. Via de website oldesmidse.nl/borreluurtje kun je met je buren, vrienden, familie of collega’s een saté-menu bestellen met een Goors Goud en van 17.00 tot 19.00 uur on-line een optreden van de Twentse Rockband Skandal meebeleven.
Mocht je alleen het Goors Goud willen bestellen dan kan dat bij de Mitra Voortman. De flesjes kunnen afgehaald worden vanaf 26 juni.

GoorsGoud